Επιφάνειες Corian

Πάγκοι Corian

To Corian είναι ένα συμπαγές μη πορώδες υλικό και τα κύρια πλεονεκτήματά του είναι η μη ύπαρξη αρμών και ενώσεων στην επιφάνειά του. Είναι ελαφρύτερο συγκριτικά με το μάρμαρο ή τον γρανίτη, δεν είναι πορώδες, έχει 100% αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, υψηλή αντοχή και είναι άκαυστο. Στο μεγαλύτερο ποσοστό του, αποτελείται από ορυκτά υλικά και σε μικρότερο ποσοστό από ακρυλικές ρυτίνες.

Συντήρηση

Το Corian συντηρείται με την καθημερινή καθαριότητα και με τα συνήθη καθαριστικά και σφουγγάρια.

Πλεονεκτήματα Corian

Ακόμη και εάν σπάσει ένα κομμάτι από την επιφάνειά του, μπορεί να επισκευαστεί, τοποθετώντας νέο τμήμα. Διαθέτει ευρύ φάσμα χρωματισμών και υφής, αντιστέκεται στους λεκέδες, στην υγρασία, στην μούχλα καθώς είναι μη πορώδες. Για αυτό τον λόγο χρησιμοποιείται ευρέως σε νοσοκομεία, χειρουργεία, σχολικές εγκαταστάσεις, εστιατόρια. Στην Marmaraservice μπορούμε να διαρρυθμίσουμε τις καμπύλες και τις γωνίες του, όπως ακριβώς θέλετε.

Επισκευή επιφάνειας Corian

Αν και το υλικό Corian είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να φθαρεί. Η εταιρεία μας διαθέτει πλήρως τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό για την επιδιόρθωση της ζημιάς ή της συντήρησης που απαιτείται.


Marmaraservice.gr

Γυάλισμα μαρμάρων και Μωσαϊκών


×